Rețeta italiană de linte și tocană de castane este gata în aproximativ 7 ore și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 451 calorii. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lenticchie umbre, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană Italiană De Linte Și Pui, Cârnați Italieni Și Tocană De Linte, și Tocană Italiană De Linte Și Legume (Crock Pot) pentru rețete similare.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.