Tocană Irlandeză Groasă

Tocană Irlandeză Groasă
Tocană irlandeză groasă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, morcovi, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană Groasă De Vită, Tocană Irlandeză, și Tocană Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Puneți Cotletele de umăr de miel, morcovii, ceapa și cartofii într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă sare și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Umăr De MielUmăr De Miel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulion de legume și suficientă apă pentru a acoperi; picătură în frunze de dafin. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se amestecă mazărea despicată și se fierbe. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când mielul este foarte fraged și mazărea despicată s-a rupt pentru a crea o tocană groasă, încă aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă ocazional pentru a împiedica tocanita să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merus Cabernet Sauvignon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 129 de dolari.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Revista