Tocană galbenă de dovlecei și Curry

Tocană galbenă de dovlecei și Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați dovleceii galbeni și tocană de Curry. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 215 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, dovlecei, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Curry verde thailandez cu dovlecei și ardei galbeni, Tocană De Curry De Linte Roșie Și Dovlecei, și Curry Galben De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aruncați împreună primele 7 ingrediente și 1 linguriță. sare. Aranjați într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 450 timp de 30 până la 35 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite, amestecând la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor; procesați 2 căni de amestec de dovlecei și 1 cană de bulion într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează. Împărțiți amestecul de dovlecei rămas între 4 boluri de supă puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se amestecă împreună piureul de legume și restul de 2 căni de bulion într-un 3-qt. cratiță; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Puneți amestecul de bulion peste amestecul de dovlecei în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se presară cu ierburi proaspete și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista