Tocană de vită și slănină de fermă

Tocană de vită și slănină de fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și slănină de la fermă. O porție conține 484 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, morcovi, sare de mare nerafinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare nerafinată, puteți urma acest fel principal cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. 1717 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană Ușoară De Miel De Fermă Cu Legume, Tocană De Vită Cu Bacon-Chili, și Tocană de ciuperci, carne de vită și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită cu sare și piper.Topiți untul într-o oală cu fund greu și aruncați slănina. Lăsați-l să-și facă grăsimea și să se rumenească puțin în unt, apoi aruncați carnea de vită și rumeniți pe fiecare parte aproximativ 3 minute.Se amestecă legumele, bulionul și vinul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, acoperit, timp de 4 până la 5 ore până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți carnea din oală și tăiați-o cu un cuțit și o furculiță. Întoarceți carnea mărunțită în oală și creșteți temperatura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți capacul oalei și lăsați-l să fiarbă până când lichidul se reduce cu 1/
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se presară cu cimbru proaspăt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista