Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței

Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 8 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, fulgi de nucă de cocos, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fulgii de nucă de cocos neîndulciți, puteți urma acest fel principal cu Parfait de nectarină prăjită ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței, Tocană de vită cu lemongrass cu tăiței, și Supă de curry verde Thailandez cu lămâie vegană cu tăiței de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați lemongrass, usturoi, kaffir limeleaves, ghimbir și 2 ardei iute într-un procesor alimentar până când se formează o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
2
Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Încălzițiulei într-un cuptor olandez mare peste mediu-înaltcăldură. Lucrând în loturi, gătiți carnea de vită,întorcând ocazional, până se rumenesc, 10–15minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Gatiti pasta de lemongrass in acelasi vas, amestecand des, pana cand lemongrass incepe sa se inmoaie, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați anason stelat, scorțișoară, sos de soia, sos de pește, Maro zahăr, carne de vită cu orice suc și 10 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți,parțial acoperit, degresândocazionallly, până când carnea de vită este fragedă șilichidul este ușor îngroșat, 2 1/2–3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Anason StelatAnason Stelat
Sos De SoiaSos De Soia
ScorțișoarăScorțișoară
Carne De VităCarne De Vită
6
Între timp,preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Prăjițifulgi de nucă de cocos pe o foaie de copt cu margini, aruncând ocazional, până devin aurii în jurul marginilor, aproximativ 4 minute; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Adăugați șalotă și morcovi la tocană și gătiți,parțial acoperite, până când legumele sunt moiși carnea de vită se destramă, 35-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
8
Se amestecă în scallions (ar trebui să se ofilească ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
9
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
10
Împărțiți tăiței între boluri și tocană de oală; deasupra cu nucă de cocos prăjită și mai multe scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Nucă De CocosNucă De Cocos
PastePaste
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
12
Faceți înainte: tocană (fără tăiței) se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
TocanăTocană
13
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista