Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței
Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 786 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, fulgi de nucă de cocos, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană de vită cu lemongrass cu tăiței, Supă de curry verde Thailandez cu lămâie vegană cu tăiței de dovlecei, și Rulouri de vită cu lemongrass cu tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați lemongrass, usturoi, frunze de tei kaffir, ghimbir și 2 ardei iute într-un robot de bucătărie până se formează o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
Iarbă De Lămâie
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de vită, întorcând ocazional, până se rumenesc, 1015 minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Gatiti pasta de lemongrass in aceeasi oala, amestecand des, pana cand lemongrass incepe sa se inmoaie, 58 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați anason stelat, scorțișoară, sos de soia, sos de pește, zahăr brun, carne de vită cu orice suc și 10 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, degresând ocazional, până când carnea de vită este fragedă și lichidul este ușor îngroșat, 2 1/23 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Pește
Anason Stelat
Sos De Soia
Scorțișoară
Apă
Carne De Vită
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 177°. prăjiți fulgi de nucă de cocos pe o foaie de copt cu margini, aruncând ocazional, până devin aurii în jurul marginilor, aproximativ 4 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Adăugați șalotă și morcovi la tocană și gătiți, parțial acoperite, până când legumele sunt moi și carnea de vită se destramă, 3545 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapă Eșalotă
Morcov
Carne De Vită
Tocană
8
Se amestecă în scallions (ar trebui să se ofilească ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
9
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
10
Împărțiți tăiței între boluri și tocană de oală; deasupra cu nucă de cocos prăjită și mai multe scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Nucă De Cocos
Paste
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
11
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
12
Faceți înainte: tocană (fără tăiței) se poate face cu 3 zile înainte.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.