Nevoie de un fel principal fără lactate? Friptura de vită provensală ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, pastă de roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 31 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Vită Provensal, Carne De Vită Provensală, și Tocană De Vită Provensal.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați carnea de vită în tigaie; sotati 2 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Puneți amestecul de ceapă în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați bulion, pastă de roșii, frunze de dafin, cimbru și roșii la aragaz; top cu dovlecei și morcovi. Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până când carnea de vită este fragedă. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Aruncați frunzele de dafin și crengutele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe