Tocană de vită Portobello cu pilaf de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD per porție. O porție conține 367 de calorii , 23 g de proteine și 9 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru toamna . Mergeți la magazin și luați apă, bulion de vită, vin alb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită cu merișor , tocană de vită înăbușită cu cidru de afine cu mămăligă cu rozmarin și tocană toscană Portobello .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Scoateți și lăsați deoparte.
5
Adăugați ciupercile în tigaie; se caleste pana se inmoaie. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați vinul, bulionul, cimbrul și rozmarinul, amestecând pentru a se slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tocană. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Tocană
9
Între timp, într-o cratiță mare, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați orez și merișoare; gătiți și amestecați timp de 3-4 minute sau până când orezul se rumenește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
11
Adăugați bulionul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged. Pufează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Tocanita de vita poate fi asociata cu Shiraz, Cabernet Sauvignon si Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Ai putea încerca NV The Big Kahuna Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 7 dolari pe sticlă.
NV The Big Kahuna Shiraz
Coacăze negre și mure, vin rotunjit cu un final piperat