Tocană De Vită La Cuptor
Friptura de vită din cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 200 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de carne de vită, mazăre, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Tocană De Vită La Cuptor, Tocană De Vită La Cuptor, și Tocană De Vită La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Într-un vas de caserolă de 2 până la 3 litri, combinați carnea de tocană, cartofii, morcovii, supa de ciuperci, supa de ceapă franceză și apa.
Coaceți, neacoperit, timp de 4 până la 5 ore, amestecând ocazional.
Se amestecă mazărea cu 15 minute înainte de servire.