Tocană De Vită Italiană Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Italiană Cu Aragaz Lent
Tocană de vită italiană cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 421 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană De Vită Italiană Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Italiană De Țară Cu Aragaz Lent, și Tocană Italiană De Tortellini Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, baza de vită, morcovii, țelina, usturoiul, ceapa, piperul, rinichii, roșiile și sosul în ordinea listată în slowcooker de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore.
3
Se amestecă condimentele italiene, zahărul și fasolea verde congelată. Increaseheat setarea la mare. Acoperiți și gătiți 15 minute sau până când fasolea verde este delicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate88
Revista