Tocană De Vită Irlandeză

Tocană De Vită Irlandeză
Friptura de vită irlandeză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Dacă aveți la îndemână cartofi, bulion de vită, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tocană De Vită Irlandeză, Tocană De Vită Irlandeză, și Tocană De Vită Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se acoperă carnea cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne și ceapă; gatiti si amestecati 5 pana la 8 min. sau până când carnea este rumenită uniform. Se amestecă bulionul, roșiile și amestecul de pansament. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional; acoperi. Fierbeti la foc mic 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați cartofi și morcovi; se fierbe, acoperit, 45 min. sau până când carnea este fragedă și sosul este îngroșat, descoperindu-se după 30 min. și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se servește peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Revista