Tocanita de carne de vită franceză de țară cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de făină de Aur, Vin nealcoolic, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Franceză De Țară Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Italiană De Țară Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită De Țară Franceză.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați slănina în aragaz. Aruncați toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, în tigaie. Gatiti carnea de vita in grasime de bacon 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă ceapa în carne de vită. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă morcovii, vinul, bulionul, făina, busuiocul, cimbru, sarea, piperul și roșiile tăiate cubulețe în amestec în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
5
Se amestecă ciupercile și roșiile uscate la soare. Capac; gatiti la foc mic cu 20 pana la 30 de minute mai mult sau pana cand rosiile uscate la soare sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De șalote, Tocate
6
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se presară pătrunjel.