Tocanita de carne de vită franceză de țară cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de făină de Aur, Vin nealcoolic, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Franceză De Țară Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Italiană De Țară Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită De Țară Franceză.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați slănina în aragaz. Aruncați toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură, în tigaie. Gatiti carnea de vita in grasime de bacon 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă ceapa în carne de vită. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă morcovii, vinul, bulionul, făina, busuiocul, cimbru, sarea, piperul și roșiile tăiate cubulețe în amestec în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii Tăiate Cubulețe
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
5
Se amestecă ciupercile și roșiile uscate la soare. Capac; gatiti la foc mic cu 20 pana la 30 de minute mai mult sau pana cand rosiile uscate la soare sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se presară pătrunjel.