Tocanita de vită de modă veche a lui Angel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 641 calorii, 40g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, morcovi, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită De Modă Veche, Tocană De Vită De Modă Veche, și Tocană De Vită De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu. Într-o pungă de plastic resigilabilă amestecați făina, praful de usturoi, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați o mână mică de carne la un moment dat și agitați până când este bine acoperită; maro în ulei fierbinte, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Carne
Ulei De Gătit
3
Scoateți carnea rumenită și continuați până când toată carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Se reduce focul la mediu și se adaugă ceapa. Se rumenesc ceapa pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, apoi se scoate din oală și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți excesul de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
La oală se adaugă cartofi, morcovi, țelină, ceapă rezervată, carne rumenită și bulion. Se amestecă toate împreună și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Pentru un bulion mai gros: cu 1/2 oră înainte de tocană, combinați 3 linguri de făină și apă într-un castron mic și amestecați bine, apoi amestecați încet amestecul în tocană.