Tocană de vită de modă veche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 327 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Vită De Modă Veche, Tocană De Vită De Modă Veche, și Tocană De Vită De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent, combinați carnea de tocană, apa clocotită, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și usturoiul. Se amestecă ceapa, frunza de dafin, sarea, zahărul, piperul măcinat, boiaua și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper Negru Măcinat
Suc De Lămâie
Carne De Vită
Ienibahar
Frunze De Dafin
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Usturoi
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați cartofii, morcovii și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Porumb
3
Gatiti la mare timp de 2 ore.
4
Comutați aragazul lent la scăzut și gătiți încă 3 1/2 ore.