Tocană De Vită Curried

Tocană De Vită Curried
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită Curried. Această rețetă servește 4. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 514 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, busuioc thailandez, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Curried, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană De Miel Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, Lira chilesand sare cu un pistil până la pulverizat, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Adăugați ingrediente unul câte unul în ordinea listată, pulverizând complet fiecare înainte de a adăuga următorul, aproximativ 15 minute total.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte;acoperiți și răciți.
1
Combinați pasta de curry, carnea de vită,sosul de soia și ardeii iute uscați într-o oală; amestecați toevenly coat beef. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De SoiaSos De Soia
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulionși aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional,până când carnea de vită este fragedă, dar nu cade în afară, 2-2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă șalotă, morcovi și frunze de tei.Fierbeți până când legumele sunt doar fragede,aproximativ 10 minute. Dacă bulionul este prea sărat, adăugațiapă câteva linguri la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
BulionBulion
4
Se ornează cu coriandru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BusuiocBusuioc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista