Tocană de vită cu ciuperci Shiitake

Tocană de vită cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 448 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru copii, făină de aur, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, Carne de vită sotată cu Broccoli și ciuperci Shiitake (și o parte a noului meu fave: orez de conopidă), și Salată de friptură de vită rămasă cu ciuperci Shiitake și brânză moale de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, sarea și piperul. Înveliți carnea de vită cu amestec de făină.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita, ceapa si ciupercile in ulei, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Se amestecă bulionul și roșiile. Acoperiți și fierbeți 2 ore, adăugând până la 1 cană de apă, dacă este necesar. Se amestecă cartofii și morcovii. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.