Friptura de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 722 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, mandrină de vită bine marmorată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea cu sare și piper. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 lingură de ulei vegetal până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați jumătate din carnea de vită și gătiți la foc moderat până când carnea se rumeneste peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați carnea într-un castron mare, puțin adânc. Repetați cu uleiul vegetal rămas și carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați usturoiul și ceapa în caserolă și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Întoarceți carnea și orice sucuri acumulate în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați cimbru, roșii, morcovi, frunze de dafin, pungă de condimente și stoc și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider peste noapte.
8
Acoperiți tocanita și reîncălziți-o la foc mic. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ciupercile sferturi, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când își eliberează lichidul, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Se toarnă 2 linguri de lichid într-un castron mic și se lasă să se răcească. Gatiti ciupercile la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
11
Adăugați ciupercile în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Puneți tigaia mare la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați apa și napii și condimentați cu sare. Acoperiți tigaia și gătiți napii la foc moderat până când sunt doar fragede cu furculița, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați napii în tocană. Aruncați crenguțele de cimbru, frunza de dafin și punga cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Nap
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
15
Bateți făina în lichidul de ciuperci rezervat pentru a forma o pastă. Când tocanita ajunge la foc mic, amestecați 1/2 cană de sos în pastă până se omogenizează. Se amestecă pasta în tocană și se aduce la fierbere. Fierbeți tocanita la foc moderat, amestecând frecvent, până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Condimentați tocanita cu sare și piper, amestecați pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate