Tocanita de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 342 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 33 de fani. Un amestec de fulgi de piper, carne de vită, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită).
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de tocană la foc mediu-mare, adăugați 4 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapă, morcovi, țelină, usturoi, amidon de porumb, roșii, turmeric și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Amidon De Porumb
Tomate
Turmeric
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Se sotează timp de 5 până la 7 minute.
4
Adăugați carnea de vită și ciorba de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne De Vită
Tocană
5
Se adaugă sare și piper după gust. Reduceți căldura și lăsați tocană să fiarbă timp de 1 oră și 30 de minute. Se amestecă periodic.