Tocană De Recoltare

Tocană De Recoltare
Recolta de tocană necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 411 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 1,72 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, salvie frecată, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Tocană De Recoltare, Tocană De Recoltare, și Recoltați Tocană De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de porc, ceapa și usturoiul în unt până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bulionul, sarea, rozmarinul, salvia și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
4
Adăugați dovlecei și mere; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când dovleceii și merele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 66 de dolari pe sticlă.
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Louis Martini Monte Rosso Cabernet Sauvignon
Monte Rosso Cabernet Sauvignon este un vin artizanal provenit din cele mai bune blocuri de viță de vie din Monte Rosso. Acesta este un vin plin de corp care dezvăluie ciocolată topită, cireșe negre și aromatice pământești cu accente de anason și condimente maro. Fructele concentrate întunecate se împletesc cu taninuri ferme, catifelate, pentru a avea ca rezultat un vin echilibrat, cu un finisaj lung și persistent. Este un complement perfect pentru mâncăruri calde, pământești, vânat și carne roșie, cum ar fi mistreț, vânat și filet Mignon la grătar. Una dintre cele mai bune recolte de până acum.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista