Tocană de pui thailandeză cu găluște de Cartofi-Arpagic
Rețeta tocană de pui Thailandeză cu găluște de Cartofi-Arpagic ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Un amestec de arpagic, coapse de pui, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită cu găluște de cartofi, Tocană de vită cu găluște de cartofi cu ierburi, și Tocană de porc savuroasă cu găluște de cartofi.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu apă fierbinte. Gatiti la foc mare pana se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, încălziți uleiul într-o caserolă mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați puiul și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați ceapa și jalapeo și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați 3 linguri de sos de pește și bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când puiul este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii într-un ricer și apăsați într-un castron. (Alternativ, zdrobiți cartofii.) Rezervați apa de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați cele 2 linguri de făină, gălbenușul de ou, arpagicul și 1/2 linguriță de sare în cartofi și amestecați până se formează un aluat rigid. Întoarceți aluatul pe o placă puternic făinată și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Rulați fiecare piesă într-o frânghie groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați frânghiile în bucăți de 1 inch.
10
Adăugați bok choy în tocană și gătiți până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
12
Puneți apa de cartofi la fiert și adăugați găluștele. Gatiti la foc mare pana se ridica la suprafata, apoi fierbeti timp de 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați în tocană de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Adăugați busuiocul și restul de 1 lingură de sos de pește și fierbeți tocanita timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.