Tocană de pui, creveți și cârnați și salată de andive cu vinetă de migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui, creveți și cârnați și salată de andive cu vinaigrette de migdale prăjite. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.75 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1260 calorii, 61G de proteine, și 69G de grăsime. Dacă aveți măsline, ulei de măsline, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de creveți de căpșuni-migdale cu vinetă portocalie de sânge, Cârnați afumați, tocană de pui și creveți, și Salată De Andive Cu Nuci Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se sotează cârnații într-un cuptor olandez mare la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Transferați într-un castron mare. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă în oală și se gătește până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați puiul în castron cu cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă toate picăturile de tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă ceapa și ardeiul gras în oală și se sotează până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Se adaugă usturoiul, oregano, cimbru și boia și se sotează 2 minute. Întoarceți cârnații, puiul și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați roșiile cu sucurile lor, bulionul de pui și vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit. Descoperiți oala, adăugați măsline și fierbeți până când puiul este foarte fraged și lichidul este redus la sos subțire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați creveți și gătiți timp de 4 până la 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Serviți cu pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
11
Bateti ceapa si otetul intr-un bol mediu si condimentati cu sare si piper. Treceți treptat în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți în migdale. Re-sezon cu sare și piper. Aruncați endive într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Crostini Cu Usturoi, Optional
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.