Tocană De Pui Cajun

Tocană De Pui Cajun
Tocană de pui Cajun ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 606 calorii, 44G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de ardei gras, țelină, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Cajun, Tocană De Pui Cajun, și Tocană De Pui Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 4 până la 5 litri (de preferință fontă) la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Pat de pui uscat si se presara cu sare. Pui brun în 4 loturi, rotind, aproximativ 5 minute pe lot, transferându-se ca rumenit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficient ulei rămas în oală până la 1/4 cană de grăsime, apoi amestecați făina cu o spatulă plată din metal sau lemn și gătiți la foc moderat, răzuind înainte și înapoi în mod constant (nu amestecând), până când roux este culoarea ciocolatei cu lapte, 10 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți, răzuind înainte și înapoi ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați apă în amestecul de roux și aduceți la fierbere, amestecând ocazional până când roux este încorporat. (Roux va apărea coagulat inițial, dar se va uni pe măsură ce ajunge la fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați puiul și orice sucuri acumulate în castron, apoi fierbeți, parțial acoperit, până când puiul este gătit, 30 până la 35 de minute. Se amestecă cayenne, verdeață de scallion și sare după gust și se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Friptura îmbunătățește aroma dacă este făcută cu 1 zi înainte (fără verdeață de scallion) și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți, apoi amestecați verdeața de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TocanăTocană
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista