Tocanita de pui a mamei este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți jupuit, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tocană de miel a mamei mele, Plăcintă cu oală de pui a mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 14 ingrediente într-un aragaz lent electric mare. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mare timp de 4 ore sau până când morcovul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de amidon de porumb și mazărea la aragazul lent; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la foc mare, setând încă 30 de minute.