Tocană de porc cu năut și cartofi dulci

Tocană de porc cu năut și cartofi dulci
Carnea de porc cu năut și cartofi dulci este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 238 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Tocană de porc cu năut și cartofi dulci, Tocană picantă de porc cu năut și cârnați, și Năut, Ceapă Roșie Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor mare olandez ușor acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi); sotati 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă 1/2 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cartoful; sot timp de 5 minute. Se amestecă bulionul, roșiile și năutul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se amestecă Carnitele de porc și stafidele; se fierbe, neacoperit, 10 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista