Tocană De Ouă De Paște
Tocanul de ouă de Paște ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 533 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, brânză Cheddar ascuțită, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Brioșe De Ou Pentru Micul Dejun, și Caserola De Ouă Mexicană.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și ardeiul verde până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute; amestecați șunca și gătiți până când șunca este fierbinte, încă aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ciupercile până când au renunțat la lichid și au început să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Adăugați ciupercile fierte în amestecul de șuncă.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și amestecați făina, sarea și piperul negru. Gatiti si amestecati pana cand faina se lumineaza usor in culoare, aproximativ 1 minut; amestecati treptat laptele si gatiti pana se ingroasa, amestecand constant. Nu fierbeți.
Se amestecă brânza Cheddar și se amestecă până se topește brânza. Reduceți căldura la foc mic și gătiți sosul timp de încă 10 minute.
Scurgeți orice sucuri din amestecul de șuncă și ciuperci și amestecați amestecul în sos; se amestecă în ouăle fierte tocate. Aduceți amestecul înapoi la foc mic și serviți brioșele englezești prăjite.