Tocană De Orz De Vită Alberta

Tocană De Orz De Vită Alberta
Alberta carne de vită orz tocană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de vită, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană De Vită Și Orz, Tocană De Orz De Vită, și Carne De Vită-Tocană De Orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 căni de apă până la fierbere într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, aproximativ 2 minute. Se amestecă cuburile de bouillon de vită și supa de ceapă se amestecă în apă clocotită până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă amestecul de bouillon și restul de 4 căni de apă într-un aragaz lent; setați aragazul la înălțime. Se amestecă carnea de vită, cartofii, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti, acoperiti, pana cand cartofii sunt fragede cand sunt perforati cu o furculita, 4 1/2 pana la 5 ore. Se amestecă orzul în amestecul de carne de vită; continuați să gătiți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Opriți aragazul lent, scoateți capacul și lăsați să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate76
Revista