Tocană De Orz De Vită Alberta

Alberta carne de vită orz tocană ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 309 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de bouillon de vită, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană De Vită Și Orz, Tocană De Orz De Vită, și Carne De Vită-Tocană De Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 căni de apă până la fierbere într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, aproximativ 2 minute. Se amestecă cuburile de bouillon de vită și supa de ceapă se amestecă în apă clocotită până se dizolvă.
Se toarnă amestecul de bouillon și restul de 4 căni de apă într-un aragaz lent; setați aragazul la înălțime. Se amestecă carnea de vită, cartofii, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în aragazul lent.
Gatiti, acoperiti, pana cand cartofii sunt fragede cand sunt perforati cu o furculita, 4 1/2 pana la 5 ore. Se amestecă orzul în amestecul de carne de vită; continuați să gătiți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Opriți aragazul lent, scoateți capacul și lăsați să se răcească până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.