Tocană De Năut În Stil Etiopian

Tocană De Năut În Stil Etiopian
Tocană de năut în stil etiopian este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 637 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare, ghimbir măcinat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Năut Etiopian Și Cartofi Dulci Wat, Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.amestecați boia de ardei, sare, ienibahar, piper negru, cardamom, cuișoare, coriandru, cayenne, schinduf (dacă utilizați) și ghimbir într-un castron mic; puneți deoparte amestecul de condimente.Aruncați nautul cu o lingură de ulei pe o foaie mare de copt cu margini și întindeți-l într-un singur strat. Prăjiți năut, amestecând ocazional, până când se usucă oarecum și se rumenesc, 16 până la 18 minute; pus deoparte.Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, ceapa și ghimbirul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă amestecul de condimente rezervat și se continuă gătitul, amestecând continuu, până când condimentele sunt prăjite și foarte parfumate, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe încă 2 minute.Se amestecă bulionul, cartofii, morcovii și nautul rezervat și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când cartofii și morcovii sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute. Descoperiți oala și fierbeți până când tocană se îngroașă și cartofii și morcovii sunt foarte fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Oală tocană în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista