Tocană De Năut În Stil Etiopian

Tocană De Năut În Stil Etiopian
Tocană de năut în stil etiopian este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 637 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare, ghimbir măcinat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Năut Etiopian Și Cartofi Dulci Wat, Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.amestecați boia de ardei, sare, ienibahar, piper negru, cardamom, cuișoare, coriandru, cayenne, schinduf (dacă utilizați) și ghimbir într-un castron mic; puneți deoparte amestecul de condimente.Aruncați nautul cu o lingură de ulei pe o foaie mare de copt cu margini și întindeți-l într-un singur strat. Prăjiți năut, amestecând ocazional, până când se usucă oarecum și se rumenesc, 16 până la 18 minute; pus deoparte.Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, ceapa și ghimbirul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă amestecul de condimente rezervat și se continuă gătitul, amestecând continuu, până când condimentele sunt prăjite și foarte parfumate, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe încă 2 minute.Se amestecă bulionul, cartofii, morcovii și nautul rezervat și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când cartofii și morcovii sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute. Descoperiți oala și fierbeți până când tocană se îngroașă și cartofii și morcovii sunt foarte fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Oală tocană în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista