Tocană De Năut În Stil Etiopian
Tocană de năut în stil etiopian este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 637 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare, ghimbir măcinat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Năut Etiopian Și Cartofi Dulci Wat, Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.amestecați boia de ardei, sare, ienibahar, piper negru, cardamom, cuișoare, coriandru, cayenne, schinduf (dacă utilizați) și ghimbir într-un castron mic; puneți deoparte amestecul de condimente.Aruncați nautul cu o lingură de ulei pe o foaie mare de copt cu margini și întindeți-l într-un singur strat. Prăjiți năut, amestecând ocazional, până când se usucă oarecum și se rumenesc, 16 până la 18 minute; pus deoparte.Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o oală medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul, ceapa și ghimbirul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute. Se amestecă amestecul de condimente rezervat și se continuă gătitul, amestecând continuu, până când condimentele sunt prăjite și foarte parfumate, aproximativ 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și se fierbe încă 2 minute.Se amestecă bulionul, cartofii, morcovii și nautul rezervat și se fierbe. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când cartofii și morcovii sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute. Descoperiți oala și fierbeți până când tocană se îngroașă și cartofii și morcovii sunt foarte fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Oală tocană în boluri.