Tocană de miel și linte curry
Tocanita de miel și linte curry este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, linte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de linte roșie cu legume, Tocană de linte și legume curry, și Tocană De Linte Și Cartofi Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel și tăiați-o în cuburi de 1 inch. Pune mielul deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; saut 2 minute.
Adauga miel; saut 5 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați curry, chimen și piper; se amestecă bine pentru a acoperi.
Adăugați bulion, linte și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați verdeață și morcov; fierbeți 10 minute sau până când mielul este fraged.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru tocat.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Notă: greutatea de cumpărare a mielului este de 1 1/3 până la 1 1/2 lire la egal cu 1 kilogram, tăiat.