Tocană de miel și fasole verde cu ALAC ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 389 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de busuioc, sos de roșii, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până alac ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu ALAC De Ciocolată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Tocană de miel și fasole verde cu ALAC (farro), Tocană libaneză de miel și fasole, și Tocană de miel cu ardei iute verde, coriandru și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați mielul; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 8 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați apă și următoarele 7 ingrediente (apă prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mielul este fraged. Aruncați frunza de dafin; presărați porții uniform cu busuioc.