Friptura de miel de la ' Compoted este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 811 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,89 USD pe porție. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin de port Rubin, coajă de lămâie, rădăcină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană de ciuperci din ' înăbușită, Miel înăbușit în lapte de cocos, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Între timp, condimentați carnea de miel cu sare și piper, praf cu făină, puneți-o în tigaia fierbinte și căutați pe toate părțile până se rumenesc frumos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
2
Dacă uleiul este ars, atunci trebuie să clătiți tigaia și să adăugați mai mult ulei; dacă este doar maro, atunci este perfect pentru următoarea fază de preparare. Apoi, adăugați untul în tigaie, lăsați-l să se topească, apoi adăugați morcovii, ceapa, țelina și ierburile. Saut acest amestec până când legumele încep să se rumenească, apoi întoarceți mielul ars rezervat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, Optional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați vinul de port, dați la fiert și adăugați imediat bulionul de vită, roșiile, napii, păstârnacul și frunza de dafin. Aduceți tocanita la fierbere, reduceți focul la minim și lăsați-o să fiarbă cel puțin 90 de minute sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Port
Grăsime De Porc înapoi
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Nap
Mazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Se ia de pe foc, se pescuiește frunza de dafin și se amestecă strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Struguri
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Distribuiți uniform tocanita printre bolurile de servire, garnisiți cu pătrunjelul și coaja de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă