Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară
Friptura de miel cu legume de primăvară este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de morcovi, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană de miel cu legume de primăvară, Tocană de miel cu legume de primăvară, și Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați mielul și ceapa; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc pe toate partile.
Adăugați făină și gătiți, amestecând continuu, 1 minut. Se amestecă vinul și se fierbe 2 minute.
Adăugați bulion de pui; se fierbe, acoperit, 10 minute sau până când mielul este fraged.
Adăugați cartofi, morcovi, ridichi și cimbru; fierbeți, neacoperit, 12 minute sau până când cartoful este fraged.
Adăugați mazărea și fierbeți 5 minute. Se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul. Aruncați crenguțele de cimbru înainte de servire.