Tocană de linte roșie cu sos de iaurt
Tocană de linte roșie cu sos de iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 294 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de linte cu sos de iaurt grecesc, Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, și Burgeri de linte-năut cu sos de iaurt de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul și coriandrul în paharul unui blender de imersie; amestecați până când coriandrul este tocat mărunt. Acoperiți sosul de iaurt și răciți.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați curry; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați bulion și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă linte. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când lintea este foarte moale. Se amestecă ghimbirul.
Folosind un blender de imersie în tigaie, amestec de linte cu piure grosier. Se amestecă ardeiul roșu.
Serviți amestecul de linte cu sos de iaurt.