Tocană de linte cu portocale

Tocană de linte cu portocale
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană de linte cu portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 722 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată de linte cu portocale prăjite și Radicchio, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană De Linte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați chorizo și gătiți timp de 5 minute sau până când se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Sotati ceapa la foc mediu timp de 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați lintea și gătiți la foc mare timp de 2 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
6
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, timp de 40 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până când lintea este destul de fragedă. Între timp, stoarceți sucul din 2 portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
8
Scoateți coaja și miezul din portocalele rămase și tăiați carnea în runde de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
9
Adăugați chorizo la linte și amestecați sucul de portocale. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
LinteLinte
10
Se ia de pe foc și se pliază ușor în mărarul și rundele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista