Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dublin Dumpling Stew. Această rețetă face 6 porții cu 484 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dublin Coddle, o tocană irlandeză, Dublin Coddle-tocană irlandeză, și Crock Pot Irish Stew (Dublin Coddle)..
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, carnea de porc brună în unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gatiti pana cand legumele sunt fragede. Morcovi sferturi pe lungime, apoi tăiați în 2-in. bucăți; adăugați la amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați apa, bulionul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Adăugați legume amestecate; reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
6
Pentru găluște, într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt, semințele de caras, sarea și muștarul. Bateți oul, laptele și uleiul; adăugați la ingredientele uscate dintr-o dată. Se amestecă doar până se umezește. Picătură cu linguri peste tocană. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Semințe De Chimen
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Tocană în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Merus Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 129 de dolari pe sticlă.
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot