Tocană De Găluște Din Dublin

Tocană De Găluște Din Dublin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dublin Dumpling Stew. Această rețetă face 6 porții cu 484 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dublin Coddle, o tocană irlandeză, Dublin Coddle-tocană irlandeză, și Crock Pot Irish Stew (Dublin Coddle)..

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, carnea de porc brună în unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gatiti pana cand legumele sunt fragede. Morcovi sferturi pe lungime, apoi tăiați în 2-in. bucăți; adăugați la amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Adăugați apa, bulionul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Adăugați legume amestecate; reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
6
Pentru găluște, într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt, semințele de caras, sarea și muștarul. Bateți oul, laptele și uleiul; adăugați la ingredientele uscate dintr-o dată. Se amestecă doar până se umezește. Picătură cu linguri peste tocană. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Merus Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 129 de dolari pe sticlă.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista