Romesco fructe de mare tocană ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 1231 calorii, 140g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 14,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine, hamsie în piper, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul romesco: prăjiți ardeii chile într-un vas mic la foc mediu, apăsându-i plat cu o spatulă metalică și întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați suficientă apă sau stoc pentru a acoperi și fierbeți până când chilele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie cu un strop de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1
Încălziți EVOO într-o oală la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
1
Adăugați midii și creveții în tocană și gătiți, acoperite, până când midiile se deschid și creveții sunt fermi și opaci. Aruncați orice cochilii nedeschise. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți o picătură de EVOO într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înfășurați șunca în jurul fileurilor de pește, apoi adăugați în tigaie și gătiți până când sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor și lăsați peștele să se odihnească în tigaie. Între timp, puneți pâinea în cuptor. Împărțiți tocanul între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați o bucată de pește în centru și deasupra cu o lingură de Gremolata. Frecați pâinea carbonizată cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi și stropiți cu EVOO; serviți pe lateral. Notele bucătarului: puteți face sos romesco suplimentar și îl puteți îngheța. Folosiți-l ca bază pentru supă sau pentru topping orice carne sau fructe de mare la grătar sau prăjite. Tocană, fără fructe de mare, pot fi acoperite și refrigerate pentru o masă make-ahead. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Tocană
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6
Puneți pătrunjelul, cimbrul, hamsia, usturoiul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați aproximativ împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Hamsii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)