Tocană de fructe de mare din Liguria ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 330 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți mazăre pentru copii, sare, bulion de scoici îmbuteliat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Buridda Liguriană (Tocană De Pește Italiană), Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalotele, usturoiul, chorizo-ul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc mare până când șalotele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulionul de scoici și apa și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsează busuiocul, nucile de pin, parmezanul și restul de 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați scoicile în oala cu supă și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se deschid, aproximativ 8 minute; transferați scoicile într-un castron pe măsură ce se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați creveții și peștele în bulion, condimentați cu sare și gătiți până când peștele este opac și ferm, aproximativ 5 minute. Întoarceți scoicile în oală, adăugați mazărea și gătiți până se încălzește. Puneți tocanita în boluri adânci, stropiți cu pesto și serviți cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată