Tocană de fasole și paste cu chiftele

Tocană de fasole și paste cu chiftele este un fel principal care servește 4. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 986 calorii, 48G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, conserve de roșii, macaroane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de fasole canară cu chiftele (Frijoles Canarios con Albondigas), Tocană de cârnați, fasole și paste, și Tocană De Fasole Albă Cu Paste.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe cârnați și stoarceți carnea.
Se rulează în chiftele aspre de mărimea unei nuci.
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare și largă și prăjiți până se rumenesc, în jur de 10 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați restul de ulei în tigaie. Sfat în ceapă, țelină și morcovi și prăjiți timp de 10 minute până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 min. Sfat în roșii și stoc. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute.
Se amestecă macaroanele și se întorc chiftelele. Se fierbe timp de aproximativ 10 minute până când pastele sunt fierte și chiftelele sunt gătite. Se amestecă fasolea și se încălzește până se încălzește. Condimentează, amestecă pătrunjelul și servește.