Tocană De Fasole Mexicană (

Tocană De Fasole Mexicană (
Tocană de fasole mexicană (este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 255 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 96%. Încercați Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, Tocană Mexicană, și Tocană Mexicană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea, usturoiul, ceapa și frunzele de dafin într-un vas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la aproximativ 1 1/2 inci peste fasole. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați mai multă apă dacă fasolea absoarbe prea mult lichid. Fasolea ar trebui să fie supă când este gata, rămânând mult lichid. Condimentează fasolea cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Puneți fasolea și lichidul de gătit în boluri de supă și garnisiți cu crema mexicană, cilantro și ceapă albă tocată. Alternativ, fasolea poate fi drenată și utilizată ca umplutură pentru tacos moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Ceapă AlbăCeapă Albă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate99
Revista