Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de dovlecei din sud-vest. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 351 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de cățel de usturoi, hominy, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Încercați Oală De Tocană Sud-Vestică, Tocană Sud-Vestică, și Tocană Sud-Vestică În Două Etape pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați chayote, poblano și usturoi; gatiti timp de 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Usturoi Goya®
4
Adăugați squash kabocha și următoarele 7 ingrediente (prin oregano); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 oră sau până când legumele sunt fragede. Aruncați crenguțele de oregano. Se amestecă 1 linguriță sare și piper negru. Se toarnă tocană în boluri individuale și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De Fructe Kabocha
Pană De Var
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă