Tocană de căprioară

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, tocană de căprioară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 320 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, sos de rumenire îmbuteliat, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 73 de bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89% . Acest scor este remarcabil. Tocană de căprioară , friptură de carne de căprioară cu sos BBQ de mure și haș de cartofi dulci/dovleac de bivoliță și glisoare de căprioară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-un cuptor olandez. Carne brună.
Adăugați ceapa, usturoiul, sosul Worcestershire, frunza de dafin, oregano, sare, piper și apă. Se fierbe, acoperit, 1-1/2 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Adăugați cartofii și morcovii. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30-45 de minute.
Se amestecă făina și apa rece; se amestecă în tocană. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocotesc.
Adăugați sos pentru rumenire, dacă doriți.
Îndepărtați frunza de dafin.