Tocană de căprioară

Tocană de căprioară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, tocană de căprioară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 320 de calorii , 24 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, sos de rumenire îmbuteliat, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 73 de bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89% . Acest scor este remarcabil. Tocană de căprioară , friptură de carne de căprioară cu sos BBQ de mure și haș de cartofi dulci/dovleac de bivoliță și glisoare de căprioară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-un cuptor olandez. Carne brună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, usturoiul, sosul Worcestershire, frunza de dafin, oregano, sare, piper și apă. Se fierbe, acoperit, 1-1/2 până la 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați cartofii și morcovii. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Se amestecă făina și apa rece; se amestecă în tocană. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Adăugați sos pentru rumenire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Revista