Tocană de cârnați și orez

Tocană de cârnați și orez
Tocană de cârnați și orez necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 552 de calorii, 40 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 2,29 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Dacă aveți la îndemână baby spanac, kielbasa de curcan, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 76%. Tocană Kielbasa „aka” Tocană de cârnați, Tocană de linte și cârnați și Tocană de linte și cârnați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căleți kielbasa, ceapa, șota, jalapeno și usturoiul în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
KielbasaKielbasa
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați apa, bulionul, fasolea, orezul și condimentele. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă spanacul. Gatiti inca 5 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Dr. Loosen Dr. L Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Dr. Loosen Dr. L Riesling
Dr. Loosen Dr. L Riesling
„...o valoare surprinzător de complexă și remarcabilă în Riesling aproape uscat... Lămâie, măr verde, piatră umedă și arome ușor florale sunt urmate de un gust crocant, saturat de ardezie și un final de citrice suculentă și mere, nuci uleiuri, săruri minerale și piatră umedă..."-Wine Advocate"Acest vin trebuie să fie una dintre cele mai bune oferte din Mosel Riesling. Rieslingul „introductiv” al lui Ernst Loosen este marcat de arome proaspete de piersici și caise, echilibrate de un târg. cantitate de aciditate răcoritoare. Un aperitiv grozav."- Food & Wine Magazine
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista