Tocană De Creveți Creoli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de creveți creoli. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, țelină, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare includ Creole creveți și cârnați tocană, Tocană De Pește Creol Sassy, și Creole De Creveți.
Instrucțiuni
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente și gătiți, amestecând constant, 5 minute.
Adăugați vin și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Adăugați creveți și halibut în cuptorul olandez. Acoperiți și fierbeți încă 5 minute sau până când creveții devin roz și fulgii de pește ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.