Green Chile Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, umăr de porc, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Chile Verde-Tocană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță de sare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați pe o farfurie și aruncați grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapa, ardeii chile, ardeii grași și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Întoarceți carnea de porc în oală împreună cu bulionul de pui; acoperiți și aduceți la fierbere. Se amestecă tocană și se reduce focul la mediu scăzut; se fierbe, acoperit, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Usturoi Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Creșteți căldura la înălțime medie și aduceți tocanul la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați cartofii, mămăliga și suficientă apă pentru a acoperi carnea de porc și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Hominy
1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați jumătate din cilantro și 1 linguriță de sare și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede și tocanul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Bateti amidonul de porumb cu 1/4 cana de apa intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Amestecați în tocană împreună cu cilantro-ul rămas și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.