Green Chile Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, umăr de porc, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Chile Verde-Tocană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Presărați carnea de porc cu 1 linguriță de sare. Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Transferați pe o farfurie și aruncați grăsimea din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei vegetal în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa, ardeii chile, ardeii grași și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Întoarceți carnea de porc în oală împreună cu bulionul de pui; acoperiți și aduceți la fierbere. Se amestecă tocană și se reduce focul la mediu scăzut; se fierbe, acoperit, până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Creșteți căldura la înălțime medie și aduceți tocanul la fierbere scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați cartofii, mămăliga și suficientă apă pentru a acoperi carnea de porc și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hominy
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Adăugați jumătate din cilantro și 1 linguriță de sare și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede și tocanul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Bateti amidonul de porumb cu 1/4 cana de apa intr-un bol mic pana se omogenizeaza. Amestecați în tocană împreună cu cilantro-ul rămas și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.