Tocană De Chile Verde

Tocană De Chile Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană verde de Chile. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 195 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de carne de vită măcinată, sare și piper kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Chile Verde-Tocană De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Începeți prin decojirea și cubarea cartofului în bucăți cu diametrul de 1/2 inci și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Apoi, într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată și presărați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
În timp ce carnea de vită se gătește, puneți 4 căni de apă într-o oală cu cartofi și dați la fiert. Gatiti cartofii pana cand furculita este frageda;nu gătiți până când cartofii nu se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Când toată cruditatea este gătită din carne de vită, opriți focul. Adăugați încet făina în timp ce amestecați în carnea de vită pentru a face un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se amestecă complet făina în carnea de vită până nu rămâne făină uscată. (În funcție de raportul de grăsime al cărnii de vită, poate fi necesar să adăugați mai mult sau mai puțin făină. Totul depinde de cât de gros doriți tocană în textură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Odată ce roux-ul dvs. este complet, adăugați în stoc cu cartofii fierți. Carnea poate fi în bucăți mari, astfel încât cu o lingură mare, rupe în dimensiunea dorită. Odată ce carnea este complet descompusă, adăugați ardeii verzi, porumbul, pudra de chili verde, 2 lingurițe de sare și 2 lingurițe de piper negru. Amestecați complet toate ingredientele și așezați vasul înapoi pe blatul aragazului. Aduceți la temperatură la foc mediu. Odată ce supa este la temperatura de servire adecvată, serviți în boluri medii și bucurați-vă. Simțiți-vă liber să adăugați brânză sau smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Sugestii opționale de servire: brânză rasă, smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista