Tocană De Chiftele Gătită Lent
Friptura de chiftele gătită lent este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cartofi, granule de bouillon de vită, amestec de supă de ceapă și țelină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană Gătită Lent, Tocană de iepure gătită lent, și Tocanita De Vita Provensal Cu Gatit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, morcovii, ceapa, țelina și chiftelele într-un 5-qt. aragaz lent.
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste amestecul de chiftele.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-10 ore sau până când legumele sunt crocante.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ravel & Stitch Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Ravel & Stitch Cabernet Sauvignon]()
Ravel & Stitch Cabernet Sauvignon