Tocană De Arahide De Pui African

Tocană De Arahide De Pui African
Rețeta tocană de arahide de pui African ar putea satisface pofta ta africană în jurul valorii de 2 ore. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 862 calorii, 40g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 10665 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați o bucată de ghimbir, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tocană De Arahide De Pui African, Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest, și Tocană De Arahide Africană Cu O Oală.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare de supă setată la foc mediu-mare. Sareți bine bucățile de pui, uscați-le și rumeniți-le în ulei. Nu aglomerați oala, așa că faceți acest lucru în loturi. Puneți bucățile de pui deoparte pe măsură ce se rumenesc.2 Sautați ceapa în ulei timp de 3-4 minute, amestecând des și răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adaugam ghimbirul si usturoiul si sautam inca 1-2 minute, apoi adaugam cartofii dulci si amestecam bine pentru a se combina. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați puiul, bulionul de pui, roșiile zdrobite, untul de arahide, arahidele, coriandrul și cayenne și amestecați bine pentru a combina. Aduceți la foc mic și gustați sare, adăugând mai mult dacă este necesar. Acoperiți oala și fierbeți ușor timp de 90 de minute (verificați după o oră), sau până când carnea de pui cade ușor de pe os și cartofii dulci sunt fragede. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți bucățile de pui și puneți-le într-un castron să se răcească, până când se răcește suficient pentru a atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Îndepărtați și aruncați pielea dacă doriți sau tocați-o și puneți-o înapoi în oală. Tăiați carnea de pe oase și puneți carnea înapoi în oală. 5 reglați condimentele pentru sare și cayenne, apoi adăugați cât de mult piper negru credeți că puteți sta—tocanita ar trebui să fie piperată. Se amestecă coriandrul și se servește singur, sau cu orez simplu aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Orez FiertOrez Fiert
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Radley & Finch Profs Pinotage cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista