Tocană Aromată De Coadă De Miel

Tocană Aromată De Coadă De Miel
Aroma de tocană de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 930 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Un amestec de aproximativ 2 linguri de unt, ceapă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tocană Aromată De Coadă De Miel, Plăcintă cu coadă de miel, și Plăcintă cu coadă de miel, mazăre și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 3 linguri de ulei într-o tigaie foarte mare, largă, cu fundul greu și încălziți la foc mediu. Rumeniți gambele de miel, în loturi, în tigaie și apoi îndepărtați-le într-o tigaie de prăjire sau orice altceva aveți la îndemână pentru a le așeza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Curățați ceapa și usturoiul și procesați-le într-un robot de bucătărie sau tocați-le fin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți ciuperca de ceapă-usturoi până când este moale, stropind sare pentru a nu mai lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă turmericul, ghimbirul măcinat, chile, scorțișoara și nucșoara și se condimentează cu puțin piper proaspăt măcinat. Se amestecă din nou, adăugând miere, sos de soia și Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Puneți gambele înapoi în tigaie, adăugați apă rece aproape pentru a acoperi, aduceți la fierbere apoi puneți un capac pe tigaie, coborâți focul și fierbeți foarte ușor timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați lintea roșie și gătiți timp de aproximativ 20 de minute mai mult cu capacul, până când lintea s-a înmuiat în sos și sucurile s-au redus și s-au îngroșat ușor. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte RoșieLinte Roșie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
LinteLinte
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Prăjiți nucile încălzindu-le câteva minute într-o tigaie uscată și presărați pe Miel în timp ce îl serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Umpleți fundul unui abur sau baza unui cuscus dacă aveți unul, cu apă și aduceți la fierbere. Când se pare că este aproape gata să fiarbă, umpleți fierbătorul și puneți-l, apoi goliți cuscusul într-un bol de sticlă, adăugați sarea, zdrobiți în cardamom și amestecați cu degetele, apoi turnați peste un litru de apă clocotită din fierbător și așezați o farfurie deasupra bolului. Se lasă să stea timp de 5 minute, apoi se scurge și se golește în vaporul sau cuscusul și se așează deasupra apei fierbinți de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați feliile de unt deasupra cuscusului, apoi fixați capacul și lăsați aburul timp de aproximativ 7 până la 10 minute, moment în care cuscusul ar trebui să fie gătit cu tandrețe și untul să se topească. (Puteți face acest lucru într-un mod mai simplu, dacă preferați, doar prin înmuierea cuscusului în apa clocotită timp de 10 până la 15 minute, dar boabele vor fi mai dense și mai susceptibile de a se aglomera. Cu toate acestea, nu este dezastruos și trebuie să decideți ce sunteți pregătit să faceți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Între timp, prăjiți migdalele prăjindu-le într-o tigaie uscată până când sunt parfumate și aurii, îndepărtați-le pe o farfurie, apoi faceți același lucru cu nucile de pin. Tăiați fisticul. Odată ce cuscusul este gătit, răsturnați vasul, furculița (și folosiți întotdeauna o furculiță pentru amestecarea sau pufarea cuscusului; o lingură îl va zdrobi și îl va întoarce), stropind migdalele și nucile de pin în timp ce faceți acest lucru (și gustați și pentru condimente în același timp). Acum furculiți în majoritatea fisticului și presărați-le pe cele care rămân ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista