Tocană Aromată De Coadă De Miel
Aroma de tocană de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 930 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. Un amestec de aproximativ 2 linguri de unt, ceapă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tocană Aromată De Coadă De Miel, Plăcintă cu coadă de miel, și Plăcintă cu coadă de miel, mazăre și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 3 linguri de ulei într-o tigaie foarte mare, largă, cu fundul greu și încălziți la foc mediu. Rumeniți gambele de miel, în loturi, în tigaie și apoi îndepărtați-le într-o tigaie de prăjire sau orice altceva aveți la îndemână pentru a le așeza.
Curățați ceapa și usturoiul și procesați-le într-un robot de bucătărie sau tocați-le fin cu mâna.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți ciuperca de ceapă-usturoi până când este moale, stropind sare pentru a nu mai lipi.
Se amestecă turmericul, ghimbirul măcinat, chile, scorțișoara și nucșoara și se condimentează cu puțin piper proaspăt măcinat. Se amestecă din nou, adăugând miere, sos de soia și Marsala.
Puneți gambele înapoi în tigaie, adăugați apă rece aproape pentru a acoperi, aduceți la fierbere apoi puneți un capac pe tigaie, coborâți focul și fierbeți foarte ușor timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Adăugați lintea roșie și gătiți timp de aproximativ 20 de minute mai mult cu capacul, până când lintea s-a înmuiat în sos și sucurile s-au redus și s-au îngroșat ușor. Verificați condimentele.
Prăjiți nucile încălzindu-le câteva minute într-o tigaie uscată și presărați pe Miel în timp ce îl serviți.
Umpleți fundul unui abur sau baza unui cuscus dacă aveți unul, cu apă și aduceți la fierbere. Când se pare că este aproape gata să fiarbă, umpleți fierbătorul și puneți-l, apoi goliți cuscusul într-un bol de sticlă, adăugați sarea, zdrobiți în cardamom și amestecați cu degetele, apoi turnați peste un litru de apă clocotită din fierbător și așezați o farfurie deasupra bolului. Se lasă să stea timp de 5 minute, apoi se scurge și se golește în vaporul sau cuscusul și se așează deasupra apei fierbinți de dedesubt.
Adăugați feliile de unt deasupra cuscusului, apoi fixați capacul și lăsați aburul timp de aproximativ 7 până la 10 minute, moment în care cuscusul ar trebui să fie gătit cu tandrețe și untul să se topească. (Puteți face acest lucru într-un mod mai simplu, dacă preferați, doar prin înmuierea cuscusului în apa clocotită timp de 10 până la 15 minute, dar boabele vor fi mai dense și mai susceptibile de a se aglomera. Cu toate acestea, nu este dezastruos și trebuie să decideți ce sunteți pregătit să faceți.)
Între timp, prăjiți migdalele prăjindu-le într-o tigaie uscată până când sunt parfumate și aurii, îndepărtați-le pe o farfurie, apoi faceți același lucru cu nucile de pin. Tăiați fisticul. Odată ce cuscusul este gătit, răsturnați vasul, furculița (și folosiți întotdeauna o furculiță pentru amestecarea sau pufarea cuscusului; o lingură îl va zdrobi și îl va întoarce), stropind migdalele și nucile de pin în timp ce faceți acest lucru (și gustați și pentru condimente în același timp). Acum furculiți în majoritatea fisticului și presărați-le pe cele care rămân ușor deasupra.