Tocanita de pui PASILLA prajita HERDEZ euro

Tocanita de pui PASILLA prajita HERDEZ euro este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 767 calorii. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de gătit mexican pasilla Chile prăjit herdez circulara, tortilla de porumb, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Sparanghel de ghimbir prăjit cu brânză Pasilla-frecat la tigaie, Burgeri de pui la grătar cu Pasillan Aioli, și Glisoare de pui cu ardei Pasilla și Ketchup Chipotle.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent de 3 litri, combinați puiul, bulionul de pui, sosul de gătit, ceapa, ardeii iute și usturoiul.
Tăiați tortilele de porumb în fâșii subțiri și adăugați la aragazul lent, amestecând pentru a combina.
Adăugați 1/2 cană de apă în borcanul cu sos pasilla, închideți capacul și agitați pentru a încorpora orice sos rămas; adăugați la aragazul lent.
Gatiti 6 pana la 7 ore la foc mic sau pana cand puiul este aproape fiert. Trageți afară și mărunțiți folosind furculița și cuțitul pe o tăietură. Întoarceți puiul în oală împreună cu porumbul și fasolea clătite.
Gatiti inca 1 pana la 2 ore, sau pana cand puiul este bine fiert si bulionul este usor ingrosat.
În oală cu capac etanș, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Se adaugă orez și se rumenesc, aproximativ 8 minute, amestecând des pentru a preveni arderea.
Adăugați 2 căni de apă, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și opriți aragazul, lăsând oala pe arzătorul fierbinte.
Lăsați să stea netulburat timp de aproximativ 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este gătit.
Pentru a servi, așezați orezul într-un castron, tocană de oală peste toate și garnisiți după dorință