Tocanita de pui PASILLA prajita HERDEZ euro

Tocanita de pui PASILLA prajita HERDEZ euro
Tocanita de pui PASILLA prajita HERDEZ euro este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 767 calorii. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de gătit mexican pasilla Chile prăjit herdez circulara, tortilla de porumb, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Sparanghel de ghimbir prăjit cu brânză Pasilla-frecat la tigaie, Burgeri de pui la grătar cu Pasillan Aioli, și Glisoare de pui cu ardei Pasilla și Ketchup Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz lent de 3 litri, combinați puiul, bulionul de pui, sosul de gătit, ceapa, ardeii iute și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Tăiați tortilele de porumb în fâșii subțiri și adăugați la aragazul lent, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați 1/2 cană de apă în borcanul cu sos pasilla, închideți capacul și agitați pentru a încorpora orice sos rămas; adăugați la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Gatiti 6 pana la 7 ore la foc mic sau pana cand puiul este aproape fiert. Trageți afară și mărunțiți folosind furculița și cuțitul pe o tăietură. Întoarceți puiul în oală împreună cu porumbul și fasolea clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Gatiti inca 1 pana la 2 ore, sau pana cand puiul este bine fiert si bulionul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
În oală cu capac etanș, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se adaugă orez și se rumenesc, aproximativ 8 minute, amestecând des pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați 2 căni de apă, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și opriți aragazul, lăsând oala pe arzătorul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Lăsați să stea netulburat timp de aproximativ 20 de minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Pentru a servi, așezați orezul într-un castron, tocană de oală peste toate și garnisiți după dorință
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista