Toate Carnea De Proteine

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Toată carnea de proteine ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 252 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 108 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, condimente cu piper de usturoi, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Proteine pui Chow {ridicat de proteine, GF, natural îndulcit + super simplu}, și Mini Cupcakes Proteice cu glazură Funfetti {GF, ridicat de proteine, 70 de calorii, scăzut de grăsimi, super simplu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună carnea de vită măcinată, sosul Worcestershire. sos de roșii, piei de porc zdrobite și ouă. Condimentează cu pudră de chili, sare de usturoi și piper de usturoi.
Se amestecă până se amestecă bine. Formați-vă într-o pâine și puneți-o într-o tigaie unsă.
Coaceți, neacoperit timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit.
Lăsați să stea cel puțin 5 minute înainte de feliere și servire.