Toamna Gin Acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați toamna Gin Sour. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 176 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, marmeladă de portocale, grand marnier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, Whisky condimentat acru-amestec acru de casă, și Toamna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
London dry gin, 1 cană suc proaspăt de lămâie și 3/4 cană Grand Marnier într-un ulcior mare; frigpână foarte rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Se amestecă 4 albușuri mari de ou * într-un borcan mic; se răcește până larece. Pentru fiecare cocktail,agitați 2 1/2 uncii amestec de gin,1/2 uncii albus de ou și 1 linguriță marmeladă de portocalăîntr-un cocktailshaker până când este foarte spumos,aproximativ 1 minut. Umpleți cu gheață; se agită până la exterioreste geroasă, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară însticlă de cupă.